Условия за ползване

1. Използането на anabel-arto.bg означава, че Вие сте съгласен и приемате условията за ползването на сайта.

2. При покупка на стока от anabel-arto.bg, на "АНАБЕЛ АРТО БЪЛГАРИЯ" ООД поема отговорността за доставка на стоката на цената, качеството, вида, материята и бройката упомената при поръчката от Купувача, като Купувачът е длъжен да заплати стоката след доставката, ако е с наложен платеж, и предварително, с неговото изрично съгласие, чрез приемане на настоящите условия при разплащане по банков път.

3. Всяка поръчка от страна на Купувач в електронен магазин anabel-arto.bg има силата на договор за покупко-продажба между двете страни, като извършването на заявката има силата на волеизявление от страна на Купувача за сключването на договора. Купувачът може да направи корекция в заявката си преди и след нейното депозирането като информира "АНАБЕЛ АРТО БЪЛГАРИЯ" ООД за това на посочените електронни адреси и телефони в графа "Контакти".

4. Потребителят е задължен:

да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен пощенски адрес за кореспонденция;

да плати цената на заявената от него стока;

да заплати разходите по доставката, освен в случаите, в които разходите за доставка остават за сметка на anabel-arto.bg;

да получи стоката.

5. Всички цени са с включено ДДС.

6. anabel-arto.bg предлага продуктите си с действителните им цветове Въпреки, че изображенията в anabel-arto.bg се заснемат с професионална техника, напълно възможно е да има известни разлики в реалния цвят на даден продукт.

7. Правата върху цялото съдържание на anabel-arto.bg като: снимков материал, модели, приложения, текст, графики, ресурси, данни, информация и др. са ексклузивна собственост на "АНАБЕЛ АРТО БЪЛГАРИЯ" ООД , както и на нашите съконтрагенти. Kопирането и използването им без предварителното одобрение, и извън изрично посочените от "АНАБЕЛ АРТО БЪЛГАРИЯ" ООД случаи , води до приложение на Закона за авторското право и сродните му права- чл.93е, ал.3 във вр. с чл.94. Това включва завеждането на Граждански иск срещу нарушителите, както и спиране на съответният уеб сайт на нарушителя като предварителна обезпечителна мярка.

8. anabel-arto.bg си запазва правото, във всеки един момент, да променя условията за ползване на сайта и те стават валидни с тяхното публикуване.

9. anabel-arto.bg си запазва правото да премества, изтрива, добавя и сменя всички елементи, който са част от структурата на сайта anabel-arto.bg.

10. За допълнителни въпроси неуредени в глава "Условия за ползване" се прилага Българското законодателство.